axl2000 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) Witam! Chciałbym założyć ten wątek ze względu takiego, że interesuje mnie ta karta, z chęcią bym o niej poczytał od użytkowników z forum, a na forum znalazłem wątek tylko o wersji na AGP która mnie nie interesuje szczerze powiedziawszy... Jeśli byście mogli (Wy co używacie tych kart) jak się spisują, jak się kręcą (jakie dokładnie modele) i na jakim sprzęcie, będe wdzięczny za odpowiedzi i nie kasowanie wątku :) W końcu to ciekawa, w miare tania i coraz bardziej lubiana przez odbiorców karta :) I moje pierwsze pytanie, czy zasilacz Modecom 350W (GTP chyba model czy jakis taki nie chce mi sie zaglądać pod biorko ;) ) da rade na takie coś jak mam w podpisie? Czy karta ta nie jest zbt prądozerna ? Edytowane 23 Stycznia 2005 przez Axl2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mormir Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Ja po przejrzeniu tego forum i jeszcze paru innych miejsc necie doszedłem do wniosku że karta nie jest zła, ale i tak się bardziej opłaca dołorzyć te pare złotych i kupic 6600GT. A jeżeli będziesz się bawił w OC to kup lepiej 6200 bo zapłacisz mniej a po podkręceniu, będziesz miał tą samą moc co przy podkręconym 6600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Ja po przejrzeniu tego forum i jeszcze paru innych miejsc necie doszedłem do wniosku że karta nie jest zła, ale i tak się bardziej opłaca dołorzyć te pare złotych i kupic 6600GT. A jeżeli będziesz się bawił w OC to kup lepiej 6200 bo zapłacisz mniej a po podkręceniu, będziesz miał tą samą moc co przy podkręconym 6600. 1232466[/snapback] 6200 kosztują teraz tyle co najtańsze 6600 więc sensu nie widze w tym...(ceny z mojego zaufanego sklepu w ktorym zawsze kupuje bo pod domem mam :P ) dlatego chce 6600 PCX kupic by byc zmuszonym zbierać na AMD64 + nowe MOBO...bo tak to bym poszedł na łatwizne i dozbierał do 6600GT na AGPx8 i został na starej platformie...a tak to za 3-4 miesiące zbiore całą kase, kupie A64 + mobo + nowy ram, wsadze wtedy odstałą już kupioną "na zachęte" 6600 po promocyjnej cenie i juz :) Potem najwyzej przesiadka kiedys na A64 4000+ czy ilestam + GF6800Ultra i dalej nie musze o niczym myśleć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mormir Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 6200 kosztują teraz tyle co najtańsze 6600 więc sensu nie widze w tym...(ceny z mojego zaufanego sklepu w ktorym zawsze kupuje bo pod domem mam :P ) dlatego chce 6600 PCX kupic by byc zmuszonym zbierać na AMD64 + nowe MOBO...Wiesz możesz kupić 6600 GT na PCI-E i też jesteś zmuszony kpić AMD 64(no chyba że Intel, ale to ble...) i płytkę Gigabyta. Pozatym jak już gdzieś napisałeś to jest megagłupota, bo zanim uzbierasz 500 zł na proca to te podzespoły które kupisz stanieją. Lepiej się przemóc i kupić wszystko naraz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...