tomcyk Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Poniewaz elektronik ze mnie jak z koziej [gluteus maximus] pomarancza , wiec pytam:) Majac zasilke 300W i -2 hdd (B IV i seagate 10gb) -2 napedy (nagrywara i cdrom) -siecioowka -3 witraki w obudowie -reszta jak w opisie chcialbym zapytac jakie jest prawdopodobienstwo spalenia zasilacza??? Z goory dzieki:) Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 miałem podobny konfig i u mnie bylo ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 1. Zależy jaka zasilka (firma) 2. Na 99.9% jej nie spalisz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Zasilacza nie spalisz.Jedynym objawem jest to ze przy stracie np: nie ruszy dysk to oznacza ze przeciazyles zasilacz .Mowie tak bo mialem ten objaw mialem z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y jeden wiatrak nie krecil sie a wpierdalal tyle pradu ze dysk (mam tylko jeden) nie ruszal. Jak chodzi to bedzie chodzic i tyle gdyby byloby cos nie tak to juz bys to wiedzial. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 AAA mi też kiedys zasilacz niestartował... 250W wiec qpiłem 300W i jest ok.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Wielkie dzieki!!!!!wszystkim Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...