SpiderMAN Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Ujdzie... Narazie widac tylko okno no i to, ze jest przeduzona i pomalowana... Ten dysk to dlugo nie pociagnie w tej pozycji... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 tu? 1238541[/snapback] I to jest wlasnie odpowiedz na pytanie - gdzie jest zmodowana... tak zrobione, ze nawet nie widac, ze cos bylo robione :) good job :!: ale i tak czekam na 100% ukonczenia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlaY Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) LyneX ja widze dużą rużnice pomiędzy tymi 2 fotkami. A przedłużanie budy nie należy do najprostszych żeczy przynajmniej dla mnie a tu po robocie EDIT Dimek sorka ze napisałem to d ciebie ale nie zauważyłem ze to LyneX sorka Mam nadzieje ze te fotki wam ukażą że buda jest zmodowana Edytowane 27 Stycznia 2005 przez FlaY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Flay, to LyneX sie rzucal a nie Dimek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRID3 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Niezła robota estetyczna co przedewszystkim Miałem kiedys taka bude ale moja nie była tak fajosko zmodowana masz panie wyczucie nie przegiołes z hoinkami to dobrze :) Podoba Mi sie Bardzo! @ Taki czysty modzik troche pracy Cie to Kosztowało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlaY Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Oczywiście to nie końiec roboty jestem gdzieś w 80 % ale mam zamiar skończyć jak będą ferie zimowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 hmmm, a czym malwoales wnetrze? taki zarabisty efekcik PS: A te wentyle z przodu w panelu nie wydaja dziwnych dzwiekow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlaY Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 cała buda jest malowana farbą samochodową Czarny mat a wiatraki są puszczone na 5 V i sa niesłyszalne bardziej słychać dysk WDC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
log_out Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Ale jaką dokłądnie farbą (firma, nazwa)?? bo widze że ładnie wygląda a sam mam zamiar malować bude na czarno od środka, zastanawiałęm się nad czarnym matem Montany, ale tutaj widze sprawdzony efekt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlaY Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Farba to Nobiles czarny mat samochodowy 1L 35 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...