LuKaSeKbP Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 mam P IV 1,8A i Asusa P4B533 i bez problemu procek idzie 2,5ghz bez zadnych problemow, bez podnoszenia napiecia??? dalej nie krecilem ile pujdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 a dlaczego nie podkreciles go na tyle ile sie da tzn. max???? ja swojego 1.6 na 2.41 puscilem a dalej juz nie moglem bo pamieci ni wydalaly.... Czego sie bojisz ??? juz wiele razy mi nie wstawal procek ale wystarczylo przelozyc zworke i juz wszystko bylo na Default... nie widze zadnych sensownych odp... bo nie moza ich udzielic .... wszystko zalezy od procka i plyty i pamieci ... Procek pujdzie na tyle na ile go podkrecisz. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 poszedł 18x145 bez podnoszenia napiecia czyli 2610MHz=stabilnie 99% przy 18x150 nie uruchomil sie podniose napiecie jak wroce z kosciola :D (biezmowanie) i podam rezultat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 P IV 2,6 , 256mb ddr i do tego riva tnt buehehehehe no ale wyniku gratuluję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 P IV 2,6 , 256mb ddr i do tego riva tnt buehehehehe no ale wyniku gratuluję koles moglby cie wysmiac gdyby powiedzial ze uzywa kompa do zawodowego kodowania dvd > divx i co wtedy ? do czego mu inna karta niz riva ? nie wszystki jest takie na jakie wyglada ? to taj jakbys wysmial kogos ze ma na serwerze Xeona 2 MB cache 2GHz i na pokladzie S3 Trio .........to jest to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...