Kasek21 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Cześc wszystkim!! Od jakiegos czasu (pare miechów) jestem w Tweak'u!! Ale dopiero ostatnio znalazłem to: SETi and UD + ........ RESZTA!! Posiadam kompa, który chodzi 24godz./dobę (PIII 800) - wiem słaby, ale cichutki; słyszę tylko zasilacz!!:)) Trzeba było odkręcić grafa nie wyrabia :( Normalnie pracował przez 4-5 godzin, tzn.:FTP, Opera, winamp, jakiś film, no i moja ukochana uczelnia (Wszystko co się z nią wiąże - dobre i złe ;) A teraz DZIĘKI WAM znalazłem możliwość wykorzystania kompa w 100% - nawet jak stoi sam w pokoju;)) Może ta cząstka mocy obliczeniowej komuś się przyda!! Pozdrawiam wszystkich!! Kasek21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 zapraszam do mojego teamu The Space Conquerors, jesteśmy drudzy http://boinc.setiatwork.com/team/stats.cgi?teamid=30388 napewno nam sie przydasz. Wpadnij na www.space-conq.prv.pl i dołącz sie. Id wysle ci na maila, narazie cos jest z serwem i ie ma co liczyc ale mysle ze to sie poprawi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...