Tommy Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) Jeszcze oficialnie nie wystawielm tego opisu ale chcialem wam dace pierwszego linka: http://www.systemcooling.com/mcs_wc-01.html Pozdroofki... Edytowane 24 Stycznia 2005 przez Tommy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Polish products w USA... Nice... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 W pierwszej czesci artu Abadon zamienił się Abalona. :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) hehe.. no i mate oberwał.. za sprężynki :lol: edit: tu napisałem coś o wyniku porównania bloków mate do zachodu. niestety popie....ły mi sie kolory na wykresach i napisałem jakieś bzdury.. tak mi przykro, że aż mi głupio :wink: Edytowane 25 Stycznia 2005 przez ma3ek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) Ładnie... jaki sprzęcior tam macie... :> I cieszy, że polskie bloczki ładnie wypadły... Jeszcze by się tam powerX przydał :> PS... nie wiem czy tak wyraznie odstają ;) Patrząc na CW... głównie x3m nie jest zle... ;) i oczywiście nie będzie porównań co do cen u nas :D Różnice to 0,0xx w CW... ;) A to, że w polskich testach wypadają lepiej... cii :> Edytowane 25 Stycznia 2005 przez Świder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Nawet u nas PowerX jest a jakoby go nie bylo ;-) wiec jak moglby sie znalezc za wielka woda :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Więc nazwijmy go Power "Ghost" X :D MCS jest firmą porządną... już się o tym przekonałem ;) A ja mając X3m nie narzekam... Ogólnie test wporzo ;) I trzeba w sprężynki zainwestować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Dokładnie - firma Mate'a jest bardzo porządna tak jak i on sam (pozdrawiam). A co do sprężynek to rzeczywiście trochę się ździwiłem no ale cóż - trzeba poszukać lepszych. Pozdrawia dzisiejszy solenizant :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Dokładnie - firma Mate'a jest bardzo porządna tak jak i on sam (pozdrawiam). A co do sprężynek to rzeczywiście trochę się ździwiłem no ale cóż - trzeba poszukać lepszych. Pozdrawia dzisiejszy solenizant :lol: 1235072[/snapback] [OT] Grzechu wszystkiego najlepszego! Cholera.. stary już jesteś... 20 na karku... ;) Pozdro! [/OT] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 heh... teraz niech bloki.pl pochwalą sie swoją oferta u yankesów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Gdzie mozna takie sexowne sprezynki kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 No i Mate po uwagach z systemu zaczal dodawac troche twardsze sprezyny. I dobrze bo umnie są calkowicie scisniete ;/ Jakby ich nei bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 czuję swąd palonego ciała - w recenzji napisane jest że topy są z POLIWĘGLANU... a w sklepie MCSu są ze zwykłej ohydnej pękającej plexy - jaka jest prawda??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zwykła ochydna plexa - :blink: :lol: Plexa to bardzo dobre tworzywo i nie pęka ot tak sobie. Poliwęglan jest tylko bardziej wytrzymały przy wyginaniu i obróbce, natomiast ciężko kleic elementy z poliwęglanu bo poliwęglan pęka od niektórych popularnych klejów. Uwierz mi - są duzo gorsze materiały używane do produkcji topów w blokach :wink: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 heh... teraz niech bloki.pl pochwalą sie swoją oferta u yankesów :lol: 1235286[/snapback] Niom, a potem cpc zaatakuje... :( BUAHAHAHAHA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Uwaga... uwaga.. wiadomośc z ostatniej chwili !! CPCzilla atkuje USA i wciska swoja tandete biednym ludzią !!! Kto na pomoże ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: taki mały OT :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 MeGaMuCieK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale żeś pojechał :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) he he ..nio tak art nawet nawet .. dowiedzialem sie ze musze zainwestowac w sprezynki i bedzie git :) oki teraz czekam na CPC w USA :D Edytowane 27 Stycznia 2005 przez pipanol-pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Wlasnie, ktos wie w ktorym sklepie w Krk jest najwiekszy wybor sprezynek... ??? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Fajnie fajnie :) - milo ze bloki z pl zaczynaja wychodzic gdzis dalej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 na forum rozpętała sie jakas paranoja, bo ktos napisał że w polski blokach są badziewskie sprężynki to wszyscy szukaja nowych spręzynek :? nerosume Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Ja i tak dokręcam na chama... :D Więc mi to różnicy nie robi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Ja w ogóle nie mam sprężynek. Mam czułe ręce:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 My do testow uzywamy 2 tulejek aluminiowych i zakretek zalmana (takich z brazu do przykrecania wiatraka do ramienia)... Slowem jest na hama :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryST1an Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Fajny tescik. Ja jeszcze jade na starym nukleonie jedynce i jeszcze pewnie troche na nim pojade. Trzyma sie dziadek ;) Zamocuje mu mocniejsze sprezynki to moze cos dodatkowego zdziala :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) a ja dokręcam nie na chama tylko na podkładki z miekkiego PCV :D - w koncu taka podkładka ma jakąś sprężystość - a wracając do spręzynek zaraz Wam wygrzebię moj topik o wadach Uriela :D - jak napisałem że spręzynki są do duppy to zostałem zjechany przez 3/4 forum... a wracając do pleksy - jakby Ci Grzechu trzy topy z pleksy pękły a 4 właśnie nadpękał to chyba bys zmienił zdanie... Edytowane 29 Stycznia 2005 przez fit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Jak juz pisałem, plexa nie pęka bez powodu. Skoro Ci popękały już 3 i 4 pęka to znaczy, że coś u Ciebie jest nie tak. Nie dodałeś czasem alkoholu do wody?? albo nie przemywałeś TOP'u jakimś płynem który mógł zawierać niezbyt przyjazne dla plexy chemikalia?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Jak juz pisałem, plexa nie pęka bez powodu. Skoro Ci popękały już 3 i 4 pęka to znaczy, że coś u Ciebie jest nie tak. Nie dodałeś czasem alkoholu do wody?? albo nie przemywałeś TOP'u jakimś płynem który mógł zawierać niezbyt przyjazne dla plexy chemikalia?? Pozdrawiam 1243382[/snapback] nie pęka od wewnatrz (a mam czystą destylowana - kiedys z dodatkiem borygo)- aktualnie leci mi pekniecie od mocowania w kierunku naroznika (na pawnee) na Urielu pękały przy szybkozłaczkach w kierunku najcienszej scianki (niestety potop) na poprzednim pawnee od srubki w strone szybkozlaczki teraz na urielu mam poliweglan i czuje sie jakos bezpieczniej (kontroluję jednakze) ale nie jestem jedyną ofiarą - piotrkowizet tez pękł uriel - odnosze wrazenie ze pleksa nienawidzi jakichkolwiek napreżeń statycznych.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...