postal1 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 witam mam do was pytanko z racji tego ze zielony jestem kompletnie w tym temacie czy jest jakies ciekawe oprogramowanie do takiej nokii i jezezeli tak to co ono mi przykladowo da ? widzialem juz rozne bajerki w noki 33xx typu przelicznik dct4,dct3, i kupe innych gadżetów ale nigdy sie tym nie interesowałem z racji posiadania T28 ktory zbyt "multimedialny" to nie jest. Teraz ta nokia i zastanawiam sie czy cos z nią ciekawego zrobie - i czy jest sens probowac jezeli mialoby to negatywnie (?) wpłynąc na telefon. ps. nie wiecie czy mając karte heyah da sie jakos tak ustawic telefon zebym mógł z niego sprawdzić maila ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Przy pomocy N6510 nie sprawdzisz maila ;) Jedynie jakby szkrzynka pocztowa obslugiwala powiadomienie o nowym mailu na sms i mozna bylo ustawic tak zeby wysylalo tresc maila (ale to i tak na plusa najczesciej sie tylko da ustawic)... A co do zmodyfikowanego softu, to do tego modelu sie nie spotkalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 ok thx - tego mi bylo trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinone Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 sorki za podpinke, ale skad mozan sciagnac najnowszy soft do nokii 6610 i czym go zainstalowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...