autsajder84 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 siemanko nie wiem co sie dzieje poniewaz nie moge sie polaczyc z gg ani innym komunikatorem, chaty mi nie dzalaja, ani gry online. jesli chodzi o reszte to jest spoko. i raczej to nie wina javy bo mam najnowsza. :mur: :mur: i co z tym robic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 moze wasz administrator sieci poblokowal wam porty chcac zablokowac programy typu P2P... kiedys tez chcialem zablokowac wszystkie P2P - a w szczegolnosci kaze i prawie sie udalo gdyby nei to ze wlasnie u nikogo nie dzialaly chaty, gg i inne takie programy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder84 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 a jak to zmienic??? co ty zrobiles??? a jezeli to nie wina admina to jest jakas inna przyczyna??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 zmienic na ruterze.... no ja tez kiedys moim ludziom z neta (bo jestem administratorem) zabkojowakem porty aby oni nie zabierali neta uzywajas kazzy i innych tego typu programow ale nie wypalulo bo przy okazji poblokowalem gg chaty i inne podobne porty czy inna przyczyna... hmmm mozliwe ze windows wymaga juz formata bo duzo nazbieram trojanow i takich tam gowienek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher76 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 W tej chwili nie da sie zablokowac kaazy tylko przez blokade portow bo dziala nawer na 80 (www) (chyba ze zablokujesz wszystkie porty czyli calego neta). W cfg niektorych programow mozna zmieniac domyslne porty, pocwicz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder84 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 moj system ma góra 4 dni:) wiec to nie wina raczej windowsa. nie wiecie jak moze skonfigurowac firewalla windowsowego . bo moze to przez niego choc watpie. załamka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...