MATZ Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Hmmm. Myślałem,szukałem,nie znalazłem (No dobra,nie chciało mi sie zbytnio :oops: )! Dajcie jakieś linki,zdjęcia,opisy oraz najwarzniejsze odpowiedzcie i wyraźcie swoja opinie: CZY TO JEST WYDAJNE? CZY JEST SENS SIE W TO BAWIC? Milej zabawy (Czy zabrzmialem jak pedofil ? :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 jak zwykle www.zerofanzone.co.uk - tam są bloczki chyba na wszystko :mrgreen: ! Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Jasne że jest sens sie w to bawić 8)http://www.siliconvalley.pl/ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Jasne że jest sens sie w to bawić 8) Właśnie tak średnio jak się lepiej zasatnowić. Ja to sobie przemyślałem i IMHO lepiej zapodać dobry cooler, wyciąć grilla i cisza (bo chyba tylko po to się zasilacze chłodzi wodą). Update: na silikonie nie ma nic o chłodzeniu zasiłek wodą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Hmm, u mnie bloczek 40x40x8 mm, dwa radiatorki z psu połączone blachą aluminiową w kształcie litery U, psu bez obudowy, komp chodzi często 24h na dobę ( seti w tle, więc całkiem spore obciążenie ) i prawie bezgłośnie ( grafa trochę szumi ). Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Jeszcze jest jedna zaleta. Jesli zrobic to porzadnie, to zasilacz mozna zmniejszyc o polowe. Chodzi o wysokosc (licze, ze tak z 5cm wysokosci wystarczy zeby wszystko pomiescic) i jakies 2cm krocej na dlugosci (wiatrak), ale potrzeba nowej obudowy do niego :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 ja wykorzystam ktorys z blokow "cpc". sa male przede wszystkim i mysle ze do tego beda sie nadawaly najlepiej. w dodatku ich cena jest taka ze jak na nia patrze - to nie chce mi sie samemu cos takiego strugac (szkoda mi mojego kozika :twisted: ) link: http://www.cpc.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Jasne że jest sens sie w to bawić 8) Właśnie tak średnio jak się lepiej zasatnowić. Ja to sobie przemyślałem i IMHO lepiej zapodać dobry cooler, wyciąć grilla i cisza (bo chyba tylko po to się zasilacze chłodzi wodą). Update: na silikonie nie ma nic o chłodzeniu zasiłek wodą Update Update'a coś jest :P kliknij fote :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Jasne że jest sens sie w to bawić 8) Właśnie tak średnio jak się lepiej zasatnowić. Ja to sobie przemyślałem i IMHO lepiej zapodać dobry cooler, wyciąć grilla i cisza (bo chyba tylko po to się zasilacze chłodzi wodą). Update: na silikonie nie ma nic o chłodzeniu zasiłek wodą Update Update'a coś jest[/color] no to ja tez jestemchyba slepy bo nijak nie moge znalez nic o WC 4 PS oczy mnie czyms zaszly czy co? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Qva sorry :oops: Myslalem aqrat o HDDku i zapodalem linka do zapinki WB na HDD :oops: na Silikonie chyba tylko w galerii jest o WB 4 PSU :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...