Skocz do zawartości
MATZ

BLOCZEK NA ZASIŁKE

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm. Myślałem,szukałem,nie znalazłem (No dobra,nie chciało mi sie zbytnio :oops: )!

Dajcie jakieś linki,zdjęcia,opisy oraz najwarzniejsze odpowiedzcie i wyraźcie swoja opinie:

CZY TO JEST WYDAJNE?

CZY JEST SENS SIE W TO BAWIC?

Milej zabawy (Czy zabrzmialem jak pedofil ? :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne że jest sens sie w to bawić 8)

Właśnie tak średnio jak się lepiej zasatnowić. Ja to sobie przemyślałem i IMHO lepiej zapodać dobry cooler, wyciąć grilla i cisza (bo chyba tylko po to się zasilacze chłodzi wodą).

Update: na silikonie nie ma nic o chłodzeniu zasiłek wodą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, u mnie bloczek 40x40x8 mm, dwa radiatorki z psu połączone blachą aluminiową w kształcie litery U, psu bez obudowy, komp chodzi często 24h na dobę ( seti w tle, więc całkiem spore obciążenie ) i prawie bezgłośnie ( grafa trochę szumi ).

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jest jedna zaleta. Jesli zrobic to porzadnie, to zasilacz mozna zmniejszyc o polowe. Chodzi o wysokosc (licze, ze tak z 5cm wysokosci wystarczy zeby wszystko pomiescic) i jakies 2cm krocej na dlugosci (wiatrak), ale potrzeba nowej obudowy do niego :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wykorzystam ktorys z blokow "cpc". sa male przede wszystkim i mysle ze do tego beda sie nadawaly najlepiej. w dodatku ich cena jest taka ze jak na nia patrze - to nie chce mi sie samemu cos takiego strugac (szkoda mi mojego kozika :twisted: )

link: http://www.cpc.pl/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie tak średnio jak się lepiej zasatnowić. Ja to sobie przemyślałem i IMHO lepiej zapodać dobry cooler, wyciąć grilla i cisza (bo chyba tylko po to się zasilacze chłodzi wodą).

Update Update'a

Dołączona grafika coś jest :P kliknij fote :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Update Update'a

coś jest[/color]

no to ja tez jestemchyba slepy bo nijak nie moge znalez nic o WC 4 PS

oczy mnie czyms zaszly czy co? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...