MATZ Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 :D http://www.xtremesystems.org/images/Swifte...ch%20MCW462.htm Nie wie ktos jaka jest cena? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Pomażyć zawsze można :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Chemm, Bloczek nie jakiś nadzwyczajny wydajnościowo, plusem jest bardzo ładne, estetyczne wykonanie. Bardzo dobrze rozwiązane jest także mocowanie oraz zapobieganie przed skraplaniem wody, heh- nie to co nasze polskie prowizorki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 qwa, tosh to ma peltka zintegrowanego :PPPPPPPPPPPPP pewnie ejst baaaaaaaardzo drogi, ale fajne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 qwa, tosh to ma peltka zintegrowanego :PPPPPPPPPPPPP pewnie ejst baaaaaaaardzo drogi, ale fajne :P Eeeee, za tą cene to ja mam wyje... FC :) Zreshtą- nad FC to już pracuje 8) :D :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Fajne :P Przy moim kibelku ta instalacja stanie sie przecietna :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Pelt 226W - taki to nieźle zamraża :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 z tego co wiem koszt takiego bloczku to cosik kolo 120 $ sprawdz na stronie producenta swi.... costa .com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...