kosmo Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 witam mam płytke MSI KT4 Ultra, i chciałbym sobie zainstalować karte Voodo2 :D jednak mimo że karta jest w menedżerze urządzeń, nie mam zakładki we właściwościach ekranu? Płyta jest za nowa czy może jakieś ustawienia trzeba zmienić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Jaki system ? Jak karta graficzna ? Plyta glowna nie ma tu nic do gadania . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 WinME i karta S3Vigre. Teraz zmieniłem płyte i format dysku zrobiłem, zainstalowałem wszystko tak samo więc to chyba wina płyty, bo wcześniej było cacy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 z S3 Virg i voodo powinno doskonale dzialac , konieczne S3 Virg do slotu pierwszego PCI VooDoo do dugiego slotu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 pokombinowałem ze sterwonikami (na nowszych działa w przeciwieństwie do starej płyty :oops: ) i nareszcie działa ale i tak dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...