Skocz do zawartości
KLimas

Początkujący Uczestnik.....why

Rekomendowane odpowiedzi

Napisalem juz 20 (ten bedzie 21) a wciaz pod moim avartarem pojwawia sie napis j/w

A oprócz tego jeszcz nizej w opisie:

tekst "Ostrzeżenie: (0%)" i 5 niebieskich kwadracikow

Na wczeniejszym forum bylo tak ze kazdy byl poczatkujacy do 10 postow

Nierozumiem wiec mojego opisu oraz tego tekstu z ostrzezeniem.

Niech ktos mnie oswieci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz jeszcze 9 postów i będziesz Uczestnikiem :)

Ostrzeżenie 0% jak się nie mylę oznacza, iż nie masz na koncie żadnego ostrzeżenia, czyli nie złamałeś regulaminu Forum.

EDIT: Jeśli w tym dziale odpowiadają tylko Moderatorzy to sorry, że się wtrąciłam :)

Edytowane przez _FK_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisalem juz 20 (ten bedzie 21) a wciaz pod moim avartarem pojwawia sie napis j/w

A oprócz tego jeszcz nizej w opisie:

tekst "Ostrzeżenie: (0%)"  i 5 niebieskich kwadracikow

1236422[/snapback]

Czy to Co w czymś przeszkadza, że jesteś początkującym uczestnikiem? Czy musisz mieć Uczestnika? Ostrzeżenie ma każdy (te niebieskie kwadraciki, zielony i czerwony).

Ostrzeżenie 0% jak się nie mylę oznacza, iż nie masz na koncie żadnego ostrzeżenia, czyli nie złamałeś regulaminu Forum.

EDIT: Jeśli w tym dziale odpowiadają tylko Moderatorzy to sorry, że się wtrąciłam  :)

1236433[/snapback]

FK_ dobrze mówi z tymi ostrzeżeniami. Userzy też mogą się wypowiadać w tym dziale.

Śmieszny temat :D Napiszesz 30 postów i będziesz uczestnikiem a przy 100 pewnie ledziesz chciał zostać moderem :D

1236435[/snapback]

Śmieszna wypowiedź. Dziwne że jesteś na tym forum od 24 stycznia i masz już 31 postów. Musisz być albo aktywny, albo uprawiasz postfuckerstwo.

Temat LOCKED.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...