KLimas Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Napisalem juz 20 (ten bedzie 21) a wciaz pod moim avartarem pojwawia sie napis j/w A oprócz tego jeszcz nizej w opisie: tekst "Ostrzeżenie: (0%)" i 5 niebieskich kwadracikow Na wczeniejszym forum bylo tak ze kazdy byl poczatkujacy do 10 postow Nierozumiem wiec mojego opisu oraz tego tekstu z ostrzezeniem. Niech ktos mnie oswieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_FK_ Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) Napisz jeszcze 9 postów i będziesz Uczestnikiem :) Ostrzeżenie 0% jak się nie mylę oznacza, iż nie masz na koncie żadnego ostrzeżenia, czyli nie złamałeś regulaminu Forum. EDIT: Jeśli w tym dziale odpowiadają tylko Moderatorzy to sorry, że się wtrąciłam :) Edytowane 26 Stycznia 2005 przez _FK_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlaY Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Śmieszny temat :D Napiszesz 30 postów i będziesz uczestnikiem a przy 100 pewnie ledziesz chciał zostać moderem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Napisalem juz 20 (ten bedzie 21) a wciaz pod moim avartarem pojwawia sie napis j/w A oprócz tego jeszcz nizej w opisie: tekst "Ostrzeżenie: (0%)" i 5 niebieskich kwadracikow 1236422[/snapback] Czy to Co w czymś przeszkadza, że jesteś początkującym uczestnikiem? Czy musisz mieć Uczestnika? Ostrzeżenie ma każdy (te niebieskie kwadraciki, zielony i czerwony). Ostrzeżenie 0% jak się nie mylę oznacza, iż nie masz na koncie żadnego ostrzeżenia, czyli nie złamałeś regulaminu Forum. EDIT: Jeśli w tym dziale odpowiadają tylko Moderatorzy to sorry, że się wtrąciłam :) 1236433[/snapback] FK_ dobrze mówi z tymi ostrzeżeniami. Userzy też mogą się wypowiadać w tym dziale. Śmieszny temat :D Napiszesz 30 postów i będziesz uczestnikiem a przy 100 pewnie ledziesz chciał zostać moderem :D 1236435[/snapback] Śmieszna wypowiedź. Dziwne że jesteś na tym forum od 24 stycznia i masz już 31 postów. Musisz być albo aktywny, albo uprawiasz postfuckerstwo. Temat LOCKED. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...