kubasiek Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) Witam! Chciałbym kupic jakaś karte muzyczna do 300zł zeby ładnie pracowała z mooja wieza technics SA-EH790 teraz mam sound blaster live! 5.1 ze sterownikami kX i potrzebuje bardzej czystego i głebokiego bassu i dzwieku :) karta muz. z allegro co o niej sadzicie? Edytowane 26 Stycznia 2005 przez kubasiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Witam! Chciałbym kupic jakaś karte muzyczna do 300zł zeby ładnie pracowała z mooja wieza technics SA-EH790 teraz mam sound blaster live! 5.1 ze sterownikami kX i potrzebuje bardzej czystego i głebokiego bassu i dzwieku :) 1236570[/snapback] Jak juz tak to bralbym Hercules Forissmo IV a nie pakowac sie w karty Creativa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Witam! Chciałbym kupic jakaś karte muzyczna do 300zł zeby ładnie pracowała z mooja wieza technics SA-EH790 teraz mam sound blaster live! 5.1 ze sterownikami kX i potrzebuje bardzej czystego i głebokiego bassu i dzwieku :) 1236570[/snapback] Oferta w sumie spoko tylko koles cos malo handluje na allegro :rolleyes: Ale moze jest pewny :wink: No i jest jescze jedna sprawa niewiadomo za ile wylicytujesz to cudenko :wink: Ja na Twoim miejscu zwrocilbym uwage na produkty Terratec'a lub cos co polecil kolega powyzej :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 NO a jakby mi sie udało za 300zł wyrwac to by sie opacało ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Za 300zl nic lepszego nie dostaniesz :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...