weronica Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 nie mam water cooling :cry: a musze wybrac jakis cooler i zastanawiam sie miedzy cooler master hhc-oo1 a volcano 7 + co wy sadzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Volcano 7+ Zastosowanie: AMD Socket 462/ Athlon XP 2600+ INTEL Socket 370 / Pentium4 478 do 3GHz Wentylator podwójnie łożyskowany: Wymiary - 70x70x25 mm Prędkości obrotowe wentylatora / poziom decybeli - Maksymalna - 6000 obr./min. / 47 dB(A) - Średnia - 4800 obr./min. / 35 dB(A) - Minimalna - 3000 obr./min. / 24 dB(A) Maksymalny przepływ powietrza 49 CFM Żywotność 50,000 godzin Podłączenie 3 PIN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Volcano 7+ no ba :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 z tych dwóch tylko volcano 7+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Volcano 7+ :arrow: popieram... sam mam i jest OK. bardzo wydajny, zarazem halasliwy, ale za to dobrze chlodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 nie wiem czy widzieliście na oczy CM HHC-001 Heat Pipe. To jest monstrum 550g zywej miedzi z deltą 7000 obr i z nowatorska techniką ciepłowodów. W testach w necie (nie chce mi się szukać ale czytałem na różnych serwisach) jest o wiele wydajniejszy od V 7+ tylko przydałby się do niego FanMate żeby trochę ściszyć tą wyjącą Deltę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 nie wiem czy widzieliście na oczy CM HHC-001 Heat Pipe. To jest monstrum 550g zywej miedzi z deltą 7000 obr i z nowatorska techniką ciepłowodów. W testach w necie (nie chce mi się szukać ale czytałem na różnych serwisach) jest o wiele wydajniejszy od V 7+ tylko przydałby się do niego FanMate żeby trochę ściszyć tą wyjącą Deltę A jak myslisz, dlaczego polecilem Volcano ??? Znamy oczywiscie tego CM na cieplych roorkach, ale za drogi, za ciezki za glosny i w ogole Specs: Heat Sink Dimension: 80 x 60 x 44 mm Fan Dimension: 60 x 60 x 25 mm Rated Speed: 6800 RPM Air Flow: 36.11 CFM Rated Voltage: 12 VDC Noise Level (estimate): 39dBA Weight: 520 gm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 jak mozecie pracowac z tymi odkurzaczami 8O Ja polecam Jamicon (modelu dokladnie nie pamietam).W calosci wykonany z miedzi. Jest do kupienia za 69 zl na sirius.pl PS Looknijcie sobie na test coolerkow na tejze stronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...