grzmot Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) Witam Abstraciach!ąc od tego, co w plikach MP3 siedzi, chodzi mi po głowie coś takiego. Niedawno kupiłem odtwarzacz MP3 MPIO FY400, istne cudo. Ale słuchaweczki małe, pliki średniej jakości brzmią w zasadzie tak samo jak te zakodowane najlepiej. Mam dużo plików z bitrate 196 do 320, a do odtwarzacza starczą 120VBR - a wejdzie ich dużo więcej. Moje pytanie jest więc takie: czy są jakieś szybkie (albo średnio szybkie) programiki do przepakowywania plików MP3 (najlepiej w jednym przebiegu, z plikami tymczasowymi, bo przerabianie dużej ilości na WAV i z powrotem np. CDex'em zapcha mi dysk)? Edytowane 26 Stycznia 2005 przez grzmot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Sproboj tego. Ja osobiscie uzywam Adobe Audition do przerabiania. A sadze ze raczej interesuje cie darmowy program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Dzięki, ciągnę właśnie, zaraz przetestuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...