Skocz do zawartości
Goofy

3D MArk i 2 pytania

Rekomendowane odpowiedzi

JAK DLA MNIE TA DYSKUSJA NIEMA SERA BO TO ZE RADEK LEPSZY OD GF TO WIEMY WSZYSCY !!!!!  A TO ZE QOMUS TERA GUPIO BO PRZEPLACIL NA GORSZA KARTE TO JEGO SPRAWA ALE NIECH NIEPROBUJE WMOWIC TYCH <span style="color:red;">[ciach!]</span>L ZE GF LEPSZY OD RADKA TE CZASU SIE SKONCZYLY PANOWIE (miłosnicy gf)

Heh... tak to jest - ale jakie sa 3 glowne punkty przewagi Radka nad GF4? pytam, bo niedlugo trza bedzie w cos zainwestowac, a chcialbym przed zakupem zrobic 'wywiad srodowiskowy' :?

Shadery Shadery i jeszce raz Shadery ponadto radek jest nowszy i ma oniebo lepszy obraz. A qyos tam cos i Sis wspominal i tu tesh moze sie walka wywiazac poniewaz Xabre400 jest poruwnywalnie lub nieco gorszy od GF3TI200 wiec tak jak radek a cena niema byc wygurowana , tylko kiedy bedzie mozna go kupic;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JAK DLA MNIE TA DYSKUSJA NIEMA SERA BO TO ZE RADEK LEPSZY OD GF TO WIEMY WSZYSCY !!!!!  A TO ZE QOMUS TERA GUPIO BO PRZEPLACIL NA GORSZA KARTE TO JEGO SPRAWA ALE NIECH NIEPROBUJE WMOWIC TYCH <span style="color:red;">[ciach!]</span>L ZE GF LEPSZY OD RADKA TE CZASU SIE SKONCZYLY PANOWIE (miłosnicy gf)

Heh... tak to jest - ale jakie sa 3 glowne punkty przewagi Radka nad GF4? pytam, bo niedlugo trza bedzie w cos zainwestowac, a chcialbym przed zakupem zrobic 'wywiad srodowiskowy' :?

Shadery Shadery i jeszce raz Shadery ponadto radek jest nowszy i ma oniebo lepszy obraz. A qyos tam cos i Sis wspominal i tu tesh moze sie walka wywiazac poniewaz Xabre400 jest poruwnywalnie lub nieco gorszy od GF3TI200 wiec tak jak radek a cena niema byc wygurowana , tylko kiedy bedzie mozna go kupic;)
w odpowiedzi na mojego maila do SiS-a ktorego napisalem kolo 1 wrzesnia napisaali ze to juz nie zalezy od nich tylko od producentow kart i napisali tez ze polska jest jednym z najwazniejszych krajow jezeli chodzi o ich produkty i wiaza duze nadzieje ze sprzedaza Xabre 400 w polsce

ps. a co do wydajnosci to karta kiepsko spisujue sie tylko w testach z shaderami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry napisze jescze raz bo wlasnie jadlem sniadnie i dla tego tyle bledow:). Wiec czytalem jkaies 2 misiace temu test porownawczy GF2ti200 i Xabre 400(power color) wyszlo z niego ze xabre nieco gorszy jednakrze wziawszy pod uwage ze byla to z pewnoscia jedna w pierwszysch wersji jej wydajnosc moze zestac porpawiona no i dzieki streownika rowniesz ....UFFFFFFFFFF udalo sie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radka 7500 można spoko porównać do mx 440. Ja na swoim w 3D Mark2001 se wyciskam 5000 mark. Czy ktoś tyle zrobi na mx 440??????????????????????????????????????????????????????? :twisted:

Chyba cos pomyliles. Na takim sprzecie jak Ty masz + gf4mx440 to mozna kolo 6k wyciagnac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...