mroova Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Mam takie pytanko: jak moge zmienić region DVD stacjonarnego, które zostało przywiezione z USA (tam jak wiadomo jest inny region ;) ) Proszę o opisy, linki i wszystko co może mi pomóc. Z góry dzięki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 A możesz podać te dane : Firma,Model,i inne oznaczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mroova Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Nie wiedziałem, że to ma jakieś znaczenie w tym przypadku, ale jeśli to konieczne to sie dowiem. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Nie jestem pewien czy ma ;p Ale łatwiej znaleść informacje gdy ma się takie dane ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 wydaje mi sie, ze nie da rady w stacjonarnym zmienic regionu, moze w serwisie firmowym by cos poradzili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorzala Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Witam, http://www.videohelp.com/dvdplayers Szukasz swojego i "region code hack here", jesli nie bedzie, to domowym sposobem tego zrobic sie raczej nie da... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...