bumer Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) Witam! Kupiłem procka sempron 2200, chcialbym odblokowac i zmienic mu mnoznik, (słyszałem coś o drutmodzie czy cos takiego, chodzi mi oto) czy moze mi ktos podac opis w jaki sposob mozna tego dokonać. Dziekuje, pozdrowienia. Edytowane 26 Stycznia 2005 przez bumer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Jezeli wiesz jak zmienic fsb to wiesz jak zmienic mnoznik ;] ,taka opcje znajdziesz w biosie,ale nie masz sie co ludzic ze to zrobisz,w koncu to sempron ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 na razie sie nie da ale chyba coś wymyśliłem..... musisz tylko przeglądać przyklejony od czasu do czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 na razie sie nie da ale chyba coś wymyśliłem..... musisz tylko przeglądać przyklejony od czasu do czasu 1237685[/snapback] i jak z tym drutmodem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumer Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Widze ze to nie bedzie tak jak kiedys. Durony Athlony nadawały sie na drutmoda a tu chyba lipa, co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 i jak z tym drutmodem ? 1237695[/snapback] nie wyrabiam sie :| pojęcia nie mam kiedy sie za to zabiore :/ od kilkunastu godzin cały osprząt potrzebny lezy na biurku ale musi poczekac najprawdopodobniej do jutra.... chyba ze jest ktos chętny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 oj nie chce mi się znowu kompa "rozprówać", ja ostatnio sprawdzałem przeróbkę na mobila więc teraz czas na kogoś innego :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mw158979 Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Czesc, Powiedzcie jak to jest z przekazywaniem informacji o mnozniku z procesora na mobo. Czy cala "magia" kryje sie w pinach FID[3:0]? Jesli tak to wystarczy podmienic te bity na swoje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 a ja cos słuszałem ze wystarczy grafitem (ołówek) zamalowac styki L1 i L2 i to wystarczy. tez bede musial pomyslec nad odblokowaniem mnoznika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 drut mod mnoznika dziala tylko na procach z odblokowanym mnoznikiem!! ile razy mozna powtarzac;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumer Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 No ale jak go odblokujesz do cholery, johnyboy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Odblokowywanie sempronów ? hm, pierwsze słysze.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cherry_Coke Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 mnoznik w sempronach mozna zmieniac programem ale na chipsetach innych niz NF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 mnoznik w sempronach mozna zmieniac programem ale na chipsetach innych niz NF 1247265[/snapback] i tylko wtedy gdy przerobi sie go ołówkiem na mobila.... sempron kupa :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenetiX Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 i tylko wtedy gdy przerobi sie go ołówkiem na mobila.... sempron kupa :| 1247422[/snapback] kupa to popatrz na to B) ołówek i jazda hehehe POZOSTAWIE TO BEZ KOMENTARZA PODKRECENIE O !!!!!!!!! 1022MHz !!!!!!!!!! MAŁO CI ???????? gdyby nie ograniczenie voltage na płycie podciagnoł bym go wiecej płyta max 2V moim skromnym zdaniem to chyba narazie rekord SEMPRONA 2200+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) kupa to popatrz na to B) ołówek i jazda hehehe POZOSTAWIE TO BEZ KOMENTARZA PODKRECENIE O !!!!!!!!! 1022MHz !!!!!!!!!! MAŁO CI ???????? tak , tylko z tego co czytałem w temacie o spermonie , to nie masz teraz abita, tylko coś na kt600 chyba... pokręc tak na nfosie to pogadamy :| Edytowane 31 Stycznia 2005 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraku Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 semp na enforsie i bez druta - to moje marzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce_LEE Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 jestem troche poczatkujacy... ktore mostki mam zamalowac zeby odblokowac semprona?? (mam model 2300).... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenetiX Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 tak , tylko z tego co czytałem w temacie o spermonie , to nie masz teraz abita, tylko coś na kt600 chyba... pokręc tak na nfosie to pogadamy :| 1247520[/snapback] ehhee narazie nieda sie na nforce2 ale pracuje nad tym trzeba tylko wprowadzic pewne zmiany w biosie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 ehhee narazie nieda sie na nforce2 ale pracuje nad tym trzeba tylko wprowadzic pewne zmiany w biosie 1248055[/snapback] no właśnie :| nad czym pracujesz ?;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...