LordVader Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 przepraszam za przeklenstwa ale juz nie wyrabiam Chodzi o to ze mam sobie internet:] i jak podlacze go sobie do kompa to dziala wszystko ladnie. Niestety posiadam 3 kompy i wszyscy chca internet. Zakupilem switcha. Nie spisywal sie bo musial byc serv wlaczony caly czas a to ciagnie prad. Wymyslilem routera, kupilem d link 604. Problem w tym ze ten <span style="color:red;">[ciach!]</span>iec zasrany nie wiem czy jest tepy czy nie, rozdziela tak lacze do [gluteus maximus] ze transer mam nawet po 1kb/s!!! Owszem mozna powiedziec ze mam lacze 200 kb i ze na 3 kompy to za malo. No ale k**** 2 kompy wylaczone, ja siedze na swoim i jest to samo czyli 1 kb/s. Sciagam cos z neta i siec ma jakies zwiechy, pakietow nie przesyla:/ np wlanczam sciaganie czegos tam , transfer 25 kb/s (1 wlaczony komp) ciagnie powiedzmy minute nagle CH** ... nic nie wysyla pakietow. i nagle jeb znowu wysyla, ale transfer spada do 0.2 kb/s !!;( konfiguracja niby jest poprawna, juz walczylem z tym tyle ze nie mam slily. Praca mojej sieci jest sinusoidalna, tzn lata ___-----____--- o tak. Mam dosc tego routera!! Co jest powodem tego?:( :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Najnowsze FIRMWARE rozwiązuje ten problem :mellow: (tak jest napisane w specyfikacji). ftp://ftp.dlink.de/di-products/di-604/Tre..._309_281204.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordVader Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 PartyBOY dzieki stary, pomoglo. To byla wina firmware. mialem 3.06 jest 3.09 i nie traci pakietow,wysyla caly czas:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...