kartem Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Siema!!! Wlasnie zamierzam zakupic nagrywarke DVD double layer. Zastanawiam sie nad Lite-ON SOHW-1653S... Jest warta tych pieniedzy... Moze jest cos lepszego w podobnej cenie (do 300zl) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 O nagrywarkach DVD bylo tyle tematów ze glowa boli. Wystarczy skorzystac z wyszukiwarki. Ten Lite-On to dobry wybór wiec jesli masz okazje to bierz. Wiecej informacji znjadziesz na stronie http://www.cdrinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez+ Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 albo Nec 3520A lub Pioneer 108 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApyNet Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Bardzo fajna jest nagrywarka Toshiba DVD+/-RW SD-R5372B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnDoe Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Jestem posiadaczem Lite-On'a ale polecam Nec'a :) Kupiłem Lite-Ona bo nie mam DVD-Romu do odczytu, a Litki mają dobrą korekcję. Jakbym miał DVD-Rom brałbym Nec'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 witam jestem szczesliwym posiadaczem NECa i goraco ci go polecam. sam bylem niepewny bo to nec;/ ale wygrywa wszystkie testy i chodzi super. bez porownania do litka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...