Tahion Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Witam pownownie , jako poczatkujacy WCman :P mam kolejne watpliwosci i pytniania , jaka jest roznica pomiedzy tymi dwoma konstrukcjami , bo narazie widze w cenie i sposobie mocowania , ale w budowie finow i w wydajnosci wydaje mi sie iz sa one takie same i ze posiadaja takie same wlasniowsci chłodzace .Prosze mnie poprawic jezeli sie myle , zakladam takze ze roznica pomiedzi abadonem gpu a cpu i nb tez polega jedynie na sposobie montazu , to samo sadze na temat atrii . W swoich rozwazaniach pomijam wersje light . Czy mam racje , czy moze sa jakies jeszcze inne roznice , co byscie wybrali atrie czy abadona na grafike (nie biorac pod uwage ceny ...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Różnica jest tylko w TOPIE. Reszta jest taka sama. I ma takie same własności chłodzące. Wszystko zależy czy chcesz mieć wtyki pod kątem czy na, wprost jeśli chodzi o NB na GPU jest inne też ustawienie, :) ale różnica nie duża. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...