m4r Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 No wlasnie. Strona klanu America's army, do ktorej pokusilem sie o zrobienie kolorystyki. obecna wersja moje wypociny P.S. mysle jeszcze nad logo i 2 ikonami. Ale reszta jest gotowa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 No wlasnie. Strona klanu America's army, do ktorej pokusilem sie o zrobienie kolorystyki. 1239999[/snapback] To pierwsze jest lepsze. Drugie za bardzo zielone kuje w oczy. Moze inny odcien bedzie git? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 IMO zielona wersja jest lepsza, ale ciemny zielony (nagłówki newsów, menu po lewej) jest zbyt ciemny - trochę nieczytelny na czarnym tle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Oba odcienie zieleni (w menu i w nagłówkach) siakieś nie takie jak być powinny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 .:.:Najnowsza wersja//prawie final:.:. Lay przeszedl maly tuning, bo nie widzial mi sie sam zielony :| Nie dosc ze troche monotonne, to jeszcze na starszych (czyt. wypalonych) monitorach niewiele bylo widac (sprawdzilem na uczelni). Teraz powinno byc lepiej. Przy okazji dorobilem banner na gore :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 No, już jest lepiej, choć mi osobiście takie odcienie średnio pasują, ale to rzecz gustu. PS: Dorób polskie litery w bannerku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Bedzie ciezko z tym bannerem, bo nie mam czcionki tego typu ktora by zawierala polskie znaki :( . A ze to jest dynamiczny tekst, to jest jeszcze trudniej. Nie bede siedzial 2 dni i specjalnie dorabial wszystkie polskie litery, bo az tak zeschizowany jeszcze nie jestem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 A nie możesz zamiast dynamicznego tekstu zrobić go jako grafiki?? I wtedy dorobisz sobie z punktów, linii bądź kółek polskie ogonki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Jak to pisali kiedys gdzies... "Pomyslimy"... I tak jeszcze bede przerabial, bo to tylko layout, a trzeba bedzie jeszcze do buttonow wstawic linki, wiec moze "przy okazji" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...