marek.t Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Cześć, a więc tak próbowałem ustawić szynę 215, kilka dni wcześniej mi się to udawało, a teraz za nic nie chciała się winda odpalić, no więc myślę że pamięci moczą, ustawiłem je na 80% taktowania szyny, włączam kompa i znowi winda nie chce się odpalić, wchodzę do BIOSu i cos co jeszcdze nigdy mi sie nie zdarzyło, był mały niebieski pasek a pozatym czarny ekran, tak jak by BIOS znikł, trochę się przestraszyłem wyjąłem baterię i jest teraz wszystko ok, ale tez ostatnio zminiałem mnoznik w dół z nudów (chociaz i tak mam zablokowany proc :? ) , i po zmianie tez nie chciał się uruchomić, mam złe przeczucia, czy coś zsię dzieje z BIOSem??? powinienem go zaktualizować?? doradźcie, bo nie wiem co zrobić, pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) Jak tak z nudów wstawiasz głupoty do BIOS-u ( zmiana mnożnika w zablokowanym CPU ??? itd. ) - to jak sie jeszcze bardziej będziesz nudził to polej go wrzątkiem - czasem pomaga !. A tak naprawdę - to skąd się takie pier..ły biorą ????? Pozdrawiam pozostałych :-P Edytowane 27 Stycznia 2005 przez Lzep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 ej gościu wcale nie jesteś zabawny, jak nie mmasz nic konkretnego do gadania to się nie odzywaj :blink: , przecież każdy troche grzebie w swoim BIOSie :mur: wie ktoś w czym tkwi problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 olej to topic do zamkniecia ... nie wiesz co robisz nie dotykaj :!: nieregulaminowy temat tresc odpowiada podstawowym zagadnieniom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...