Wersik Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Jak mogę zgiąć plexi nad palnikiem gazowym zeby otrzymac ladny kąt 90 stopni? Probowalem juz wiele razy i konczylo sie to porazka, zawsze wychodzilo krzywo :/ macie jakis sposob? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 ZAPRASZAM A tak ogólnie to nie radze giąć plexy nad kuchenką :blink: bo nie rozgrzejesz plexy równomiernie w tych miejscach w których byś chciał. Reszte znajdzie w artykule. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 grzechu swietny artykul - jakbys jescze opisał czym łaczyc plexe (ja wiem ale inni moze nie) - klejenie (na zimno i gorąco) nitowanie zgrzewanie i skręcanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Dzięki :wink: a co do klejenia i skręcania to ciężka sprawa -dlatego, że zależy co kto potrzebuje i jak. Nie ma jakichś schematów dlatego każy indywidualnie powinien cos wykombinowac. A wracając do klejenia to polecam klej acryfix 192 - naprawdę dobry - testowałem chyba 5 innych i ten prowadzi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 kurde tego własnie szukałem....thx za artykul przyda sie ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...