piokos Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Do przejściówki firmy Manta (PS2 to USB) została dołączona dyskietka ze sterownikami. Tak się akurat składa, że moja stacja FDD padła 2 lata temu i od tej pory nie posiadam tego napędu w komputerze. Manta zyje jesze w latach 90tych, epoce królowania dyskietek :blink: . Do rzeczy: proszę osobę posiadającą tę przejściówkę o przesłanie mi na @ zawartości tej dyskietki. Nie prosiłbym o to gdyby nie fakt, że drivery na stronie Manty nie istnieją (po kliknięciu na linka prowadzącego do drivera ładuje się strona startowa. Mój mail: piokos [at] interia . pl ====> bez spacji i [at]=@. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zpytaj tutaj -> http://www.manta.com.pl Maja nawet forum ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piokos Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Forum tweaka to forum tweaka, tu zawsze ktoś poratuje w potrzebie. Dzięki, dostałem co potrzeba. Dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...