Gość Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 otoz wczoraj czyscilem kompa...nie byl zbytnio brudny no ale co jakies 3 miachy trzeba...no i wyczyscilem tez zasilacz z podpisu.. ale metoda dmuchanie +pedzelek...nie rozkrecalem w kazdym badz razie....co mnie zdziwilo jak odpalilem czysciutkiego kompa to to ze napiecia mi sie podniosly!!!!! przedtem mialem 4,92-teraz 4,95...11,78-80 - teraz 11,88-92...mieliscie cos takiego??? czy to wogole mozliwe??? jesli tak jest to jutro rozkrece caly zasilacz i go wyczyszcze co do jednego malutkiego kurzu... btw. ile ANTEC daje gwarancji na zasilacze orientujecie sie??? no bo jesli jest na gwarze jeszcze to nici z rozkrecania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 z tego czytałem to 36 miechów gwary, ciekawe jest z tym kurzem w sumie to on słabo prąd przewodzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_aniol Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Niech zgadne - odczyt napięcia z biosu :D Taki odczyt to sobie możesz wsadzić nie powiem gdzie... Zmierz miernikiem to wtedy pogadamy. Niemożliwe żeby od niewielkiego kurzu zmieniło się napięcie! Bardziej prawdopodobne że ty podczas czyszczenia urwałeś jakąś część :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 otoz wczoraj czyscilem kompa...nie byl zbytnio brudny no ale co jakies 3 miachy trzeba...no i wyczyscilem tez zasilacz z podpisu.. ale metoda dmuchanie +pedzelek...nie rozkrecalem w kazdym badz razie....co mnie zdziwilo jak odpalilem czysciutkiego kompa to to ze napiecia mi sie podniosly!!!!! przedtem mialem 4,92-teraz 4,95...11,78-80 - teraz 11,88-92...mieliscie cos takiego??? czy to wogole mozliwe??? jesli tak jest to jutro rozkrece caly zasilacz i go wyczyszcze co do jednego malutkiego kurzu... btw. ile ANTEC daje gwarancji na zasilacze orientujecie sie??? no bo jesli jest na gwarze jeszcze to nici z rozkrecania 1241008[/snapback] Przy odlaczaniu wtyczki ATX poprawil sie nieznacznie styk. Stad lekka zmiana napiecia, nic czym moglbys sie przejmowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...