davidian Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Witam ! Nie mam za duzo kasy na nowa plyte :lol: a wiazalo by sie to z zakupem DDRAM i innymi sprawami :). A w tej chwili mam 256 i moge dokupic tanio druga taka kostke. Wiem ze dobrze sparwuje sie ABIT KT7 po upgrade biosu a jakie inne plyty zadzialaja jeszcze ??Ewentualnie jakies inne rozwiazanie ??? :twisted: Dzieki za info Pozdrofka Davidian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 asus a7v133 :) rasz za 250 kce sprzedac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Athlon XP na sdramach to jak celeron :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Nooo - niestety - tym razem Kaeres ma racje - lepiej kup durona i DDR - jak dopłynie kasa to zmienisz na athlon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Witam Przeciez to "nie do tego" jest.. Athlon XP jest optymalizowany do pracy z pamiecia DDR. A jesli naprawde chcesz tanio, to albo zrob, jak Ci radzi Kolega (kup tymczasowo Durona), albo poszukaj szybszego TB - sa jeszcze w sprzedazy.. PS. Nieustanne zestawianie Athlona z.. pol-procesorem Baleronem sklania mnie do niepopularnego (zapewne) wniosku: AMD powinno podniesc ceny swoich Athlonow do poziomu cen P4. Zwlaszcza, ze sa od Inteli znacznie wydajniejsze. Niestety, wielu ludzi wciaz "mysli cenami" (drogie=dobre). I klasyfikuje rower na rowni z samochodem :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...