Clubjack Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Witam Potrzebuje pomocy przy sterownikach kx Project. a mianowicie potrzebuje osoby która korzysta z tych sterowników i bawiła się kiedyś Winamp Shoutcast. Mam pytanie: Jak musze ustawić w shoutcaście aby mógł ustawić opicje stereomix (głos i muzyka w tle) ? Prosze o w miare szybką odpowiedź. Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Do tego sa odpowiednie "pluginy", google pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GandalfBlakc Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Mam ten sma problem zainsalowalem Sterowniki kX project I prubowalem to jakos skonfigurowac ale cos chyba zle robie bo nie mam Centralnego Blosnika tego po srodku mam Głośniki Creative Inspire 5,1 T5900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...