krojczy Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) No wlasnie, mam R9800pro i tak sobie myslalem zeby sobie go jakos hardkorowo podkrecic - czyli vmod'y i takie tam. No wiec nalezaloby zmodfikowac chlodzenie. Z pozostalosci po boxowej wersji mojego cpu pozostal cooler, no to wzialem go na cel. Zmierzylem rozstaw otworow, rozrysowalem, przymierzylem do karty, zauwazylem ze wystaja elementy SMD i kondziolki, mialem juz przelutowywac jeden kondziol na druga strone i frezowac podstawe(bo cooler byl deko zaduzy, a ze mial gruba podsawe to w gre wchodzil zabieg frezowania), kiedy naraz w moje rece wpadl stary cooler od P3. Niegdys chlodzil mojego P3 700@933MHz, a teraz zastanawiam sie czy zdola schlodzic (razem z wentylem 50x50mm) mojego R9800pro + vmod'y. Na 1 rzut oka wyglada bardziej obiecujaco niz normalny cooler, ktory jest montowany seryjnie na R9800pro. Z tego co widzialem na forum to wynika ze najczesciej to sie montuje box'y od procow, ale jak tam na nie patrze to takie troche wieksze sa - cos ala- jak ten moj od A64. No i moje pytanie brzmi czy da rade schlodzic taki cooler od P3 mojego R9800pro po vmod'ach? THX Edytowane 28 Stycznia 2005 przez krojczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 ja widzialem kilka wersji box'owego p3 na giełdzie. pokaz jakąś fote tych dwuch towich radiatorów to ci doradzimy <_< (zakochalem sie w tej emotce:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 ja widzialem kilka wersji box'owego p3 na giełdzie. pokaz jakąś fote tych dwuch towich radiatorów to ci doradzimy <_< (zakochalem sie w tej emotce:)) 1242490[/snapback] http://img10.allegro.pl/photos/oryginal/40...407726/40772634 - cos takiego mam od A64, http://img08.allegro.pl/photos/oryginal/40...401438/40143832 - a takie cos od P3. Jaki werdykt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 oczywiście ze jak ci sie uda to ten od a64;)i wentyl na 5v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) Moje pytanie brzmi: czy da rade schlodzic taki cooler od P3 mojego R9800pro po vmod'ach? , to ze raczej bedzie lepiej jak wpakuje ten cooler od A64 to jest oczywiste, ale jak bedzie jak wsadze cooler od P3? Edytowane 29 Stycznia 2005 przez krojczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 sprawdz i zobaczysz:P ale mosze sie troche grzac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...