gilwas Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Czy warto bawic sie w update Biosu skoro mam wersje z 8/2004 a najnowsza wersja jest z 11/2004. Chodzi mi o updata biosu na plycie glownej Abit NF7-2 (rev 2 ) moja obecna wersja biosu to 2.6 czyli przed ostatnia i z tego co wyczytalem na stronie abita nowa wersja rozni sie tym , ze ma : Updated SATA ROM V4.2.5.0. Updated CPU micro code. Z gory dziekuje. pozdro Aha link: http://www2.abit.com.tw/page/pl/download/d...T_TYPE=Socket+A tu sa te biosy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 IMHO,nie ma sensu,strata czasu,ja bym robil tylko w razie koniecznosci,ale chyba ze sie nudzisz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 A MOŻE TAK PRZYKLEJONY TOPIC :>?? O TWOJEJ PŁYCIE ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Jedynie co sie poprawia to dostep do dysku. Jest duzo szybszy. Zrob co chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...