funfel Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 na dniach bede kupowal zasilacz, w sklepie maja jakies "FEEL" za 90 zeta 300 w, czy warto inwestowac??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 to chociaz powiedzcie w co warto zainwestowac do max okolo 120 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Huntkey! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 to chociaz powiedzcie w co warto zainwestowac do max okolo 120 zeta w nic :/ :P 150 min. vhyba, ze uzywany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Huntkey!z tego co czytalem to huntkey staja sie glosniejsze po pewnym czasie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 nie bede taki skapy i te 30 zeta doloz ;) wiec jaka zasilke do 150 zeta byscie propnowali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Miałem Feel'a 250 Watowego. Nie bierz tego dziadostwa!! Wogóle nie 3mał napięć. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Co do Feel'a to ja mam inne zdanie. Mam 250W w budzie Next od 2 lat.Przetwornica nie do zajechania.Zmieniam tylko mobo,proce,grafy na coraz silniejsze a tego Fela zostawiam.W miedzyczasie nanaprawialem uslugowo ze 100 innych zasilaczy uchodzacych za dobre i teoretycznie lepsze.Prawda jest okrutna:producenci zjezdzaja z jakosci....byle taniej.Moja dygresja nie dotyczy moze tylko zasilaczy[i to nie wszystkich] o kosmicznych cenach(300zl i >).Tam choc troche zwracaja uwage na jakosc. Nie chce ludziom mieszac w glowach ale naprawiajac roze badziewia tylko takie gorzkie slowa przychodza na mysl:Starsze zasilacze np.250W bywaja lepsze od nowych konstrukcji 300W.Mialem tez sytuacje,ze dwa zasilacze tj.250W i 300W roznily sie tylko tym ,ze w mocniejszym nie bylo plynnej regolacji(w zaleznosci od temp.) obr. wentyla tylko na stale byl podpiety do 12V 8O Tez mi modyfikacje!! :roll: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Mam taki zasilacz Feel 300W i powiem ci że jestem średno zadowolony. Po pierwsze jest głośny duzo głośniejszy od Codegena. Napięci na Shutle AK312, 256DDR w jednej kości, GeForce 4 MX440, CD-RW Teac 8x8x32 i CD-R Teac x40 i Baracuda 4 60GB Antku XP 1,7+ puszczonego na słabym coolerze (czyt. Titan TTC-5TB) na 9*145 i napięciu 1,85V po 3 pelach w 3 D marku napięcie 5V z 4.89 spada do 4.7 ale system jest max stablny mysle że płyta troche osukuje z tymi napięciami bo jak podpiołem oba CD i dysk na osobny zasilacz to napięcie i tak wynosiło 4.89 czyli zaniża mi o 0.11V z tego wynika że w najgorszym wypadku mam 4.81 czyli nie aż tak tragicznie. Acha w slotach mam jeszcze SB Live i sieciuwe Compexa póki co nie mam dodatkowych wentyli w komie. Co do tego zakupu zasilacza to lepiej sie wstrzymaj i kup jakiś porządny taki Enermax 400W. Jak bym miał kase to bym sobie kuppił taki Thermaltake'a 520W to bym dwóch nie musiał mieć. Tylk otrzeba byłlo zrobić zasilacz do pelta. Ale to już inna bajka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 taki enermax to fajny wypasik ale cena tez wypasiona, jakbym wygral w totka to moze bym kupil ale narazie mnie nie stac... :( nie musi to byc odrazu cos z serii 400 w moze byc mniejsze. nie mam zamiaru instalowac pelta, co najwyzej to wc wiec zasilacz nie bedzie gral takiej duzej roli, chodzi mi o to zeby byly w miare stabilne napiecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...