bruce Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 witam was :P jak wiecie zalalem mobo, jutro jade na wgk sprawdziic, czy cos z niej bedzie, jezeli nie, to kupie nowe :) moge kupic nowego msi kt 266 pro2 (kt 266a) z raidem za 300 zeta (plyta ma biosa ami) sorx, ale nie mamk czasu shukac, bo zaraz wychodze z domu, usiade jutro na kilka minut , zeby sprawdzic co napisaliscie i wyjde :) weic poniewaz nigdy nie mailem stycznosci z biosami ami, to powiedzcie mi, jak to mobo na tym biosie sie sprawooje, bo cena atrakcyjna a i mobo chyba ciekawe :) napishcie jakie fsb amxymalne uzyskaliscie, czy ejst regoolacja wshystkich napiec itp :) do tehj mobo wezwe ddr 333 samsung, lub nanya, sie zobaczy ;) prawdopodobnie bede moogl wziac mobo do domu i sparwdzic co i jak i oddac w poneidizalek, ale nie weim,c zy warto :) plis nie przerzoocajcie na osla, bo to pilne :) z goory thx za odp :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Mam tą MSI na 266A Napięcie Vcore 1.725-1.85 RAM 2.5-2.7 Max u mnie stabilnie to 150Mhz dalej chyba dysio. ŻADNYCH problemów z nią do tej pory niemiałem 8 miecha. Ogólnie polecam baaaaaaaaardzo No iten RED colorek pasuje do grafy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 dziki :P hyhy ale qrde doozo osoob sie wypowiedzialo :P hyhy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...