witek_p Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Witam. Czytałem gdzieś że ma to 2 wyjścia D-Sub, czy to jest prawda. Jak można wykręcić tę kartę. Zastanawiam się nad kupnem ale nic konkretnego nie mogę znaleźć. Jeżeli ktoś ma inna GF4Ti4200 MSI to też proszę o opinię na temat tej karty. Pozdr. Jeszcze jedno, za ile można sprzedać mojego GF3, używany jakieś 2 miesiące, ale kupujący dostaje gwarancję jak na nową kartę. Posiadam kompletne opakowanie, stery i kabelki (nawet S-Video nie rozpakowany). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Za twoją kartę to tak 500-550 zł od prywatnego klienta ( nówka na giełdzie w wawie na batorego to wydatek ok. 650 zł ), a o vtp128 możesz poczytać pod tym adresem http://www.hardcoreware.net/reviews/video_...si_ti4200/1.php Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...