Neo_x Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) Siemka. Co sadzicie o Digitball DBCFL (512mb)? http://www.digitball.biz/dbcfl.php oplaca sie to kupowac za 300 pln-ów dostajac do tego 2 letnia gwarancje?:) a moze ktos ma ta zabawke i moze porobic fotki?:) na google nie znalazlem zadnych recek czy opisow tego sprzetu z fotkami :) pozdrawiam :) p.s. dostalem sprzet wczoraj, pobawilem sie nim i stwierdzam ze jest godny uwagi :) jak obiecywalem napisalem takze recke jednak niech ktos mi powie do kogo mam sie zglosic zeby to umiescic na tweak.pl :) porobilem tez duzo fotek w bardzo dobrej jakosci :) ktore moge wyslac :) jak ktos bardzo chce :P pozdrawiam p.s.2 co jest z tymi obrazkami na forum?:P Edytowane 23 Lutego 2005 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Wydaje mi się, że już to pytanie widziałem. Ale do rzeczy ;). Mi się wydaje kiepski - nagrywanie tylko w WAV, transfer też nie prędki. 10 godzin pracy na 1 baterii wg producenta to pewnie 7-8 realnie. Ale obudowa wygląda ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) Wydaje mi się, że już to pytanie widziałem. Ale do rzeczy ;). Mi się wydaje kiepski - nagrywanie tylko w WAV, transfer też nie prędki. 10 godzin pracy na 1 baterii wg producenta to pewnie 7-8 realnie. Ale obudowa wygląda ciekawie. 1247635[/snapback] hehe :) z bateriami nie mam problemu bo mam 4 akumulatorki :P nagrywanie do wav... a co to za roznica w jakim formacie nagrywa?:P w kompie mam tylko usb 1.1 wiec o transfer sie nie martwie :P dobra kupuje to i jak dostane to zarzuce jakas recke :P p.s. znalazlem jeden z takich textow na jednej z aukcji na allegro :) Odtwarzacz jest zbudowany z podzespołów renomowanych firm, między innymi: układ sterujący firmy SigmaTel pamięć flash firmy Samsung układ FM firmy Philips pozdrawiam :) Edytowane 31 Stycznia 2005 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 To nie jest tak, że sama idea nagrywaniaq w WAV jest zła. Ostatecznie jest to format bezstratny, więć z definicji lepsza jest jakość niż w MP3. Ale dla mnie np. funkcja dyktafonu jest ważna. A jest jakaś taka dziwna zbieżność między brakiem nagrywania w MP3 a wymuszonym mocnym obcinaniem pasma w nagranych plikach (u większości producentów) - co daje jakość fatalną. Dlatego ja tak długo szukałem, aż znalazłem nie iRivera (bo drogi ;) z nagrywaniem bezpośrednio do MP3 - MPIO FY400 - i tam dyktafon się sprawdza. No ale czekam z niecierpliwością na reckę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miso Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Witam Czy mozna to gdzies w Polsce kupic poza allegro ? Miso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Witam Czy mozna to gdzies w Polsce kupic poza allegro ? Miso 1259486[/snapback] hmmm powiem Ci ze w zadnych sklepach netowych akorat tego modelu nie widzialem :) a po sklepach komputerowych nie chodze z wiadomych wzgledow ;) (ceny ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Nom, daj namiary na recenzje, chetnie bym chcial zobaczyc jego WADY ;]... moze sobie taki odtwarzacz sprawie... dyktafon mi nie potrzebny ! A jak z MP3 ?? Dobra jakość , lepsza niż na Creative MuVo ?? bo takowego do niedawna posiadalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...