shaqr Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Jestem posiadaczem MoBo EP-4BEAV - specyfikacja -> http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=53 Ile potrzebował bym pieniędzy na zakup procka oraz pamięci pod tę płytę ? I czy taki zakup wogule się będzie opłacał ? Dodam jeszcze że komputer ten byłby wykorzystywany do gier (ale nie tych najnowszych :E)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miravo Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Płyta nie pierwszej młodości, a chipset mało wydajny :? No cóż, możesz dorwać gdzieś okazyjnie P4 Northwood np. 1800MHz i go wykręcić jeśli mobo pozwoli :lol: koszt ok. 240 zł na Allegro... albo jakiegoś P4 2,4 też na Northwood... z QPB 533 :-| ok. 400 zł, a pamięci to jedna kostka Goodram 512 Mb za ok. 280 zł... Sam przelicz czy się opłaca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqr Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 no wiem, wiem, tylko jak zwykle chodzi o kasę... :-( ehh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...