varix Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 pomozcie mi nigdzie nie moge znalesc biosy zadneo juz nie mowie o jakims nowszym najlepiej piszcie na gg 7019494 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 www.google.pl -> epox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
varix Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 jeszcze jedno znalzlem biosa w koncu nawet na stronie producenta nie zle byl ukryty a teraz ktos mi powie jak mam wgrac nowy do mojej plyty ep-8rda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Tutaj masz wszystko opisane: http://www.epox.nl/english/support/bios.php I pewnie na tysiacu innych stron ;-) Wpisz w google bios flash albo bios upgrade albo ecs bios flash, znajdzie Ci strone z obrazkami ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 'moja' metoda: restart -> dystkietka -> alt+F2 -> modlić sie o prąd ... ;] dobra rada - nie bawisz sie w OC - zostaw bios w spokoju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...