traxit Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Mam kostki te co w podpisie i kiedy ustawiam FSB powyzej 230MHz to komp mi sie nie uruchamia. Nie wiem co zrobic zeby poszly czy moze zwiekszyc napiecie??? Jak tak to na ile??? A i jeszcze takie jedno pytanko: jestem troche zielony w tym temacie i nie mam pojecia jak obnizyc timingi na tych ramach. Za kazdym razem jak wpisuje nizsza wartosc od tych ktore sa ustawione fabrycznie komp nie wlacza sie.... :mur: Prosze o pomoc!!!! Pozdrawiam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 fsb 230 to juz duzo,moze po prostu pamieci nie ciagna wiecej,mozesz zapodac napiecia wieskze,a na ile to sam probuj,zwiekszaj co 0.1V i moze wstanie,co do timingow to skoro nie chca isc na innych to po prostu kostki nie wyrabiaja i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traxit Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Oki dzieki zwiekszylem napiecie i poszly na 240MHz a timingi...trudno musza zostac takie jakie sa <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...