Moog Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Mam od niedawna FW nowego i teraz nie wiem jak skonf. aby dopuszczał mi połączenia z serwerem na który chce wrzucić zdjęcia przez TOTAL COMANDER jak sie pyta czy puscic decyduje że tak oraz żeby utworzył regułę , po czym wchodzi , następuje LIST i nic sien ie dzieje . Może masz jakiś pomysł ? totalcmd mam jako zaufany program , a serwer na pewno działający Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) Mam ten sam problem, ktos pomoże? update: Połowicznie rozwiazalem problem. Wyłączyłem w usługach Zapore systemu windows. Niestety nadal nie dziala tryb pasywny w ftp Edytowane 12 Lutego 2005 przez tomboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 ostatnio tez uzywałem kerio'a i wydaje mi sie ze wlazłem na ftpa przez wincmd... spróbuj tworząc regułę usunąc wszystko z listy reguł i zaznaczyć kierunki pzrychodzące i wychodzące.. wydaje mi sie ze ja tak się z tym uporałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...