Carno Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Tak jak w temacie, mam w kadzie narysowany rysunek i zwymiarowany za pomoca strzałek, problem w tym iz po wydruku są tylko linie wymiarowe, natomiast nie drukują sie końcówki tych strzałek (groty) czy ktos mial podobny problem, moze cos trzeba ustawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 W stylach wymiarowania rozmiar strzałki ustawiłeś odpowiedni ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 co do tego wymiaru strzałek to moze byc. miałem kiedyś rysunek który był żle wyskalowany i okazało się, że drukował bardzo male wręcz niezauważalne groty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Rozmiary grotów są ok, tylko nie w tym rzecz.... mam rysunek i w nim mam parę alementów w kolorze wiec musze drukować w opcji "Fill Patterns.ctb" oczywiscie wymiarowanie ma byc w czarnym kolorze tylko sęk w tym że nie drukuje samych grotów :evil: Natomiast jak cały rysunk wydrukuje na czarno czyli w opcji "monochrome.ctb" to są strzałki i wszytko jest OK załaczam ten plik z tym rysunkiem TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Przecież możesz wydrukować rysunek z tablicą pisaków monochrome, a tylko dla wybranych pisaków przypisać odpowiedni kolor. Wybierz monochrome, obok masz edycję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...