Lharhard Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Witam, czy ktoś wie coś o tym sklepie internetowym ? Czy jest to solidna firma ? Pytam bo planuje tam dokonac zakupu a nie chce sie rozczarować :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 JA kupowalem w tym sklepie. Moge tylko powiedziec ze milo mnie zaskoczyli. Zamawialem rozne rzeczy. Szybki kontakt, blyskawiczne odpowiedzi a jeszcze lepsza obsluga. Zamowienie zlozylem w sobote wieczorem, realizacja za posrednictwem firmy kurierskiej Stolica. A w poniedzialek rano godz. 9:00 dzwonek do drzwi i pan laskawie mowi ze ma dla mnie przesylke z firmy Agito.pl i ze poprosi !@#$# PLN. A ja jeszcze nie zdazylem podjac kasy z bakomaty :) Goraco polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r02 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Rok temu zamawiałem tam głośniki. Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...