[w]arrior Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Witam, Posiadam monitor LCD: Sony HX73 i mam problem z ustawieniem jasności, kontrastu, świecenia lamp itp. Przy fabrycznych ustawieniach nie da się wysiedzieć, a sam nie potrafię dobrać odpowienio tych parametrów. Czy posiada ktoś taki monitor i może mi pomóc w ustawieniach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 mam hs53 i caly czas pracuje na ustawieniach fabrycznych na LOW mi wystarcza , ale wydaje mi sie ze sam musisz dojsc ktore ustawienia ci pasuja.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 jesli to Twoj swiezy zakup to... przejdzie Ci po kilku dniach (przyzwyczaisz sie do jasnosci) tez tak mialem ze swoim lcd... niezle dawal po oczach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...