KOala Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Dostałem do testów router linksysa BEFW11S4 Manual. Urządzenie działa przyzwoicie, jednak nie potrafię wyłączyć w nim firewalla. Może ktoś mnie nakierować, bo jestem noga jeżeli chodzi o sprzęt sieciowy. Z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielspg Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Dostałem do testów router linksysa BEFW11S4 1250217[/snapback]zobacz w Aplications&Gaming/DMZ i wpisz tu swoj adres IP przypisany przez ten routerek..chyba ze masz staly tez moze byc ..byle byl twojego kompa...(karty sieciowej) moze to ci wystarczy .....wszystkie porty zewnetrzne beda tak jakby twoje Reszte opcjii zabezpieczen znajdziesz w Security/ Filter i VPN Passthrough miedzy innymi blokade tzw pinga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 zobacz w Aplications&Gaming/DMZ i wpisz tu swoj adres IP przypisany przez ten routerek..chyba ze masz staly tez moze byc ..byle byl twojego kompa...(karty sieciowej) moze to ci wystarczy .....wszystkie porty zewnetrzne beda tak jakby twoje Reszte opcjii zabezpieczen znajdziesz w Security/ Filter i VPN Passthrough miedzy innymi blokade tzw pinga ;) 1250414[/snapback] Przecież pisałem, że jestem noga w tym temacie- gdzie są te opcje o których piszesz? W opcjach od routera nie ma czegoś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...