Adar Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 witam! wlanczam kompa (godzina 11) i nagle nie moge sie poalczyc z zadna strona pisze tak : ustalanie server www.google.pl i mam tak co jakis czas prosze o pomoc! jeszcze jeden problem : qrde nie wiem czy to nie wina pogody czy może betanetu ale co chwile mi znika antena, a jak ja łapie to pisze ze 28%-40% syganlu sad smiley i nie pisze 11mb -świetnie tylko 2mb lub 5,5mb przez to mam problemy z polaczeniem HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cadavre Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Hej! Masz strasznie słaby zasięg! Najprawdopodobniej Twój ISP (dostawca internetu) wcisnął Ci swoje usługi nie bacząc na słaby zasięg. U większości operatorów radiowych możesz to reklamować! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 nie juz wiem;) poprostu zmieniali antene :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...