virtuomaniak Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Mam zamiar kupic sobie s55 tylko telefon jest na idee, i czy jest jakas mozliwosc zdjecia simlocka poprzez kod albo jakos na terenie wawki za darmo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microfon19 Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 z tego co wiem nie ma kodu zeby sciagnac sim locka z s55, musisz miec kabelek taki jest do transmisji z kompem, ale musisz sobie go przerob ic i dolaczyc baterie, bo tak sciagalem, nie wiem juz jak to podlaczyc ale jak chcesz to sie dowiem. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 jestes z wawy, no to tym zajmuja sie ludzie na wolumenie i w serwisach, w tym pierwszym mjejscu taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 A no wlasnie, ja chce zdjac za darmo :D @microfon19 Mowisz o orginalnym kabelku dolaczonym do zestawu? Da sie go tak przerobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microfon19 Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 da sie, bo z kumplem tak robilismy, napisalem mu zeby mi napisal instrukcje do tego to ci wysle. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 oki, big thx :) bede czekal bo od tego zalezy czy kupie ten telefon :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keraj Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Siemka! Kupiłem sobie Siemensa S55 i niefortunnie uszkodziłem klawiature od niego. Zamówiłem na allegro nową (klawiature) i chce ją wymienić... tylko nie wiem jak otworzyć komórke (obudowe) tak żeby jej nie uszkodzić :D Wie ktoś może jak to zrobić? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Siemka! Kupiłem sobie Siemensa S55 i niefortunnie uszkodziłem klawiature od niego. Zamówiłem na allegro nową (klawiature) i chce ją wymienić... tylko nie wiem jak otworzyć komórke (obudowe) tak żeby jej nie uszkodzić :D Wie ktoś może jak to zrobić? Pozdrawiam 1252298[/snapback] poszukaj www.fks.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keraj Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 OK. Już wiem. Dla zainteresowanych. Pod baterią są 4 małe śrubki - ok.2.5mm każda. trzeba odkręcić i po sprawie. Najlepsze są do tego śrubokręty od zegarków - bardzo małe końcówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...