Skocz do zawartości
cracko

Problemy-kierownica Momo

Rekomendowane odpowiedzi

No i jednak się pojawiły problemy z kierownicą momo za pare stów. W kontrolerach gier pokazuje jak bym delikatnie wciskał pedał hamulca - zainstalowałem oryginalny soft - pogratulował że kierownica działa i że trzymam wciśnięty HAMPEL na 23%.

Kumpel miał kiedyś taki problem - oddał do serwisu po czym otrzymał z tekstem że było ok - po dwóch tygodniach to samo się podziało...

jakieś sugestie ( to że serwis to już wiem ... )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i jednak się pojawiły problemy z kierownicą momo za pare stów. W kontrolerach gier pokazuje jak bym delikatnie wciskał pedał hamulca - zainstalowałem oryginalny soft - pogratulował że kierownica działa i że trzymam wciśnięty HAMPEL na 23%.

Kumpel miał kiedyś taki problem - oddał do serwisu po czym otrzymał z tekstem że było ok - po dwóch tygodniach to samo się podziało...

jakieś sugestie ( to że serwis to już wiem ... )

1252742[/snapback]

W sidewinderze z ff tez tak mam czasem.

O ile pamietam musisz wlaczyc albo wylaczyc niezaleznosc pedalow.

Te kierki obsluguja mozliwosc jednoczesnego hamowania i dawania gazu.

Daj znac ja poszlo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W  sidewinderze z ff tez tak mam czasem.

O ile pamietam musisz wlaczyc albo wylaczyc niezaleznosc pedalow.

Te kierki obsluguja mozliwosc jednoczesnego hamowania i dawania gazu.

Daj znac ja poszlo.

1252964[/snapback]

oddałem - wymienili pedały na nowe - podobno standard w MOMO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może ktoś wie jak sobie poradzić z tym problemem jak sie nie ma gwarancji, nie da sie normalnie grac, pedal hamulca mnie blokuje, jest caly czas minimalnie wcisniety, przez co gaz do konca mi nie dochodzi.

Kiedyś czytałem forum o kierownicach momo, było tam rozwiązanie wielu problemów, pewnie miedzyinnymi i tego, ale nie moge teraz tego forum odszukac.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi