sierars1 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) Witam W czym moze lezec problem jesli bios widzi jako 160gb a w trakcie instalacji windy jest widoczne tylko 130gb. Pozdrawiam sierars1 Edytowane 2 Lutego 2005 przez sierars1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Masz przynajmniej SP1? Dopiero Service Pack 1 lub 2 poprawnie wykrywa dyski powyzej 120GB w XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xav Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 niekonieznie sp2 wystarczy jedna poprawka do xp i po sprawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Mam ten sam dysk. Po zainstalowaniu SP2 i aktualizacji biosu dalej było 127GB. Dopiero po sciągnieciu ze strony www.seagate.com i sformatowaniu w porgramie discwizard2003_en Windows pokazywał prawidłową wielkość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 ano iestety tak to juz jest:) dyski powyzej 120GB sa poza jakimkolwiek standartem ATA i dlatego tak sie dzieje, ale nie zdziw sie jak ci jakies pare giga od czasu do czasu zniknie z twardziela pod XP nawet z SP2, pozdroweczka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 heh mam ten dysk i linux mi pokazuje okej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 W linuxie nie pracuję :mur: Pozdrawiam sierars1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Posiadam ten sam dysk i na XP wszystko elegancko wykryło... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...