Mike3129 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Mam mały problem z paskiem języka na pasku startowym (ikonki: klawiatura i znaczek PL) a mianowicie mam też włączony pasek szybkiego uruchamiania i przez to ikonki języka częściowo chowają się za ikonami, denerwuje mnie to bo chce wyłaczyć pasek języków przez odznaczenie go jednak po ponownym włączeniu komputera jest on znowu. Może ktoś wie jak go wyłączyć na stałe albo zrobić tak żeby był cały widoczny (kalwiatura i znaczek PL) a nie tylko częśc czyli sam znaczek PL. Jak ktoś bedzie miał czas to prosze odpisać. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Odblokuj pasek zadan i suwakiem ustaw jak chcesz :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 To moze by ktos napisal jeszcze jaka kombinacja klawiszy zmienia ustawienia klawiatury, wiecie jak zaczyna sie zamiast z pisac y, czyli jak wskoczy polski nie programisty. Pamietam ze mozna to bylo szybko zmienic jakimś skrótem na klawiaturze tylko jakim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Lewy Alt + Shitft. Sekwencje ta mozna zmienic wlasnie w opcjach regionalnych i jezykowych. Poszukaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Komar89 Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 A co zrobić żeby ta klawiaturka sie pokazała na pasku zadań? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Start - Pomoc i obsluga techniczna i tam wpisz w wyszukiwarce "pasek języka". Wszytsko masz jak na dloni wiec nastepnym razem jak spytasz to zagladnij najpierw do pomocy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...