mir_as Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Mam dziwny problem po zainstalowaniu sterowników Nvidii 66,93. Sprawa polega na tym, że po zainstalowaniu ww. sterowników podczas oglądania różnego rodzaju filmów DVD, Divx, czy cyfrowego tunera dvb przy pełnym ekranie rozmazuje się obraz. Wszystko jest jakby w poziomych paskach i rozmyte. Wcześniej miałem sterowniki 61,76 i wszystko było ok. O co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traxit Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Nie wiem co jest i powiem ci ze szkoda czasu na bawienie sie z tym .... moze to byc wina kodekow... ja mialem te stery i z zadnym problemem w ogladaniu filmow sie nie spotkalem. Lepiej sciagnij sobie rewelacyjne 67.03. Zero problemow z filmami i grami !! Sa to naprawde dobre stery. Pozdro !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...