traxit Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Mam neo 128kb/s i od dwóch dni po jakims czasie (ok 15-20min) net sie nie rozlacza ale strony sie nie wczytuja a gg przestaje reagowac !!! Podczas tego mam jeszcze czary w postaci tego ze pasek startu zmienia kolor na siwy (ze stylu z win98) !!! Zeby ponownie kozystac z netu musze jeszcze raz uruchomic kompa.....wirusa nie mam (raczej), przeinstalowywalem oprogramowanie od neo ale nic to nie pomaga. Jesli ktos ma jakis pomysl jak to zrobic to z gory dzieki !!! Pozdrawiam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 wirusa nie mam (raczej)a mi siewydaje, ze "raczej" masz, albo vira albo jakis spy ware. kumpel mial podobnie, ale powylaczal z autostartu niepotrzebne programy i hulalo wszystko dobrze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traxit Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 W autostarcie nie mam zadnego podejzanego gowna wiec to nie to!!! Skanowalem system w trybie awaryjnym nartonem i Ad-aware i nic nie wykryl !!! Co tu moze byc..... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) hmmmm moim zdaniem zrob tak - przeskanuj dysk stingerem, spy-ware - zrob update systemu - zainstaluj sp2 jak nie masz - wlacz firewalla windowsowskiego - zobacz w menadzerze zadan czy nie masz jakis dziwnych procesow Edytowane 3 Lutego 2005 przez Skorpion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traxit Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Okazalo sie ze net nie dzialal jak trzeba za sprawa........a jakze problemow w TP !!! Jednak co firma to firma ja tu juz format chcialem walnac a to okazalao sie ze nasza ukachona Telekomunikacja kombinuje cos znowu w centrali...nie nie...:lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...